Warning: Declaration of WCS_Query::get_endpoint_title($endpoint) should be compatible with WC_Query::get_endpoint_title($endpoint, $action = '') in /home/proact1q/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-subscriptions/includes/class-wcs-query.php on line 377
Update: Groninger Ondernemers Challenge - ProActivated
work in progress

de laatste ontwikkelingen binnen ProActivated

Update: Groninger Ondernemers Challenge

Door mee te doen aan de Groninger Ondernemers Challenge hebben we onszelf een uitdaging gegeven: het realiseren van de slimme gemeenschap.

We laten onze slimme huizen samenwerken. Hierdoor kunnen ook ouderen onderling elkaar ondersteuning bieden. Hiermee verhogen we niet alleen de veiligheid maar hopen we ook de saamhorigheid te verhogen en eenzaamheid te verminderen.

Een Update:
De financiële steun vanuit de Challenge brengt natuurlijk ook verplichtingen met zich mee. We zijn dan ook direct aan de slag gegaan.

Ondertussen hebben we er voor gezorgd dat ons Internet of Things platform ook huizen kan samenbrengen. Ook wordt onze app op dit moment uitgebreid met de mogelijkheid om een commune of groep te ondersteunen. We hebben al een prototype.

De ontwikkelingen gaan dus snel. Binnenkort hopen we ook daadwerkelijk de eerste ervaringen op te gaan doen in de praktijk.

Reinier

Author

view all posts