work in progress

de laatste ontwikkelingen binnen ProActivated

ProActived Boxed

ProActivated: Puntjes op de i

De vakantieperiode begint en ook bij ProActivated is dit merkbaar. Toch gaan we lekker door met de puntjes op de i. Het testen van de software, werken aan nieuwe functies en zorgen dat onze producten daadwerkelijk geleverd kunnen worden.

De Details

Hoewel we steeds dichter bij versie 1.0 zijn, is er nog voldoende te doen. Van een geheel dat functioneel is moeten we doorstomen naar een product dat ook simpelweg mooi is. Tussen de vakanties door testen we, breiden we de software uit en ontwikkelen we nieuwe modules. Het zal misschien wat stillen worden. Maar zullen zeker niet stil zitten.

Praktijktesten

Daarnaast richten we ons op de praktijktesten die we zullen gaan uitvoeren de komende maanden. We willen ook vanuit de praktijk precies weten hoe alles gaat werken. De theorie is leuk, de ideeën zijn goed. Maar alleen de praktijk zal uitwijzen of alles gaat werken zoals we dat hebben ontworpen. De ervaringen van deze testen zullen we direct verwerken in onze producten en diensten. Pas daarna gaan we echt de markt op.

matthijs

Author

view all posts