499,-

ProActivated Startpakket

Met het startpakket wordt de basis bij u thuis geïnstalleerd. Hiermee wordt uw huis een proactief huis. Het basispakket houdt actief de activiteit in uw huis in de gaten. Wanneer er bijzonderheden worden vastgesteld zal een contactpersoon worden gevraagd om even te kijken.

De kern van het pakket zijn onze intelligente apps. Op een meegeleverde tablet draait deze app die zich presenteert als een fotolijst. Zolang er geen bijzonderheden zijn worden persoonlijk gekozen foto’s gerouleerd op het scherm. Wanneer er wel bijzonderheden zijn zal de app dit duidelijk maken aan de bewoners. Ook wordt een app geleverd voor de mensen die geïnformeerd moeten worden als er iets aan de hand lijkt te zijn.

Met het pakket krijgt u:

  • De ProActivated slimme fotolijst (een tablet met onze slimme software)
  • 2 x activiteiten sensoren
  • De monitor app voor buren of familie

Installatie

Iedereen is anders en geen enkel huis is hetzelfde. Tijdens de eerste installatie wordt samen met de bewoners gekeken naar de beste inrichting. Ook is het belangrijk om te weten wie er gewaarschuwd moeten worden. Krijgt de naaste familie een bericht, de buren, een zorginstelling of meerdere betrokkenen?

Abonnement

Het startpakket is gekoppeld aan een abonnement van € 35,- per maand. Hiervoor wordt de technische infrastructuur van ProActivated onderhouden en doorontwikkeld. Met dit abonnement krijg je ook direct alle updates voor de slimme fotolijst en de monitor app. Met het abonnement ben je ook direct voorbereid op de aanvullende modules. Kijk voor de aanvullende modules ook hier.

Afspraak

Voor het installeren van het startpakket kan contact worden opgenomen met info@proactivated.eu.