39,- p.m.

ProActivated Startpakket

Met het startpakket wordt de basis bij u thuis geïnstalleerd. Hiermee wordt uw huis een proactief huis. Het basispakket houdt actief de activiteit in uw huis in de gaten. Wanneer er bijzonderheden worden vastgesteld zal een contactpersoon worden gevraagd om even te kijken.

De kern van het pakket is onze intelligente software. Afwijkende activiteiten worden gesignaleerd en familie, buren of zorginstelling wordt gevraagd om even een kijkje nemen. Op deze manier kan worden voorkomen dat iemand langdurig zonder hulp komt te zitten. Een geruststellen

Met het pakket krijgt u:

  • 2 x activiteiten sensoren
  • De monitor app voor buren of familie (nu nog alleen voor Android)

Installatie

Iedereen is anders en geen enkel huis is hetzelfde. Wij komen bij u langs voor de installatie. Tijdens de eerste installatie wordt samen met de bewoners gekeken naar de beste inrichting. Ook is het belangrijk om te weten wie er gewaarschuwd moeten worden. Krijgt de naaste familie een bericht, de buren, een zorginstelling of meerdere betrokkenen? Het is onderdeel van onze service in dit persoonlijk met u te realiseren.

Abonnement

Het abonnement kost u € 39,- per maand. Dit is nog geen € 470 euro per jaar. Met dit abonnement krijg je ook automatisch alle updates voor sensoren en apps. Met het abonnement ben je ook direct voorbereid op alle aanvullende modules. Kijk voor de aanvullende modules ook hier.

Afspraak

Voor het installeren van het startpakket kan contact worden opgenomen met info@proactivated.eu.