ProActivated Consultancy

Met drie ervaren ondernemers en ontwikkelaars zijn we enkele jaren geleden ProActivated begonnen voor het ontwikkelen van slimme huizen voor ouderen die langer zelfstandig thuis willen wonen. De producten die we in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben we ondergebracht in het merk Safesens, www.safesens.nl. Tijdens de ontwikkeling van deze producten zijn we veel uitdagingen tegengekomen op vele gebieden.

Kennis en Ervaring

Bij de ontwikkeling van Internet of Things projecten komen veel onderwerpen samen. De sensoren zelf, de enorme hoeveelheden data die wordt geproduceerd en de vervolgacties die daar op worden gebaseerd. IoT, Big Data wordt tegenwoordig gecombineerd met Machine Learning oplossingen. Voor de interactie met de gebruikers is een belangrijke rol weggelegd voor de smartphones.

Bij ProActivated hebben we veel ervaring opgedaan in deze complexe wereld. Eerst met de ontwikkeling van Safesens en ondertussen ook met de andere projecten die onze kant op komen. Wij kunnen helpen om een goede architectuur op te zetten, het reviewen van al bestaande oplossingen of het actief ondersteunen van de ontwikkeling.