work in progress

de laatste ontwikkelingen binnen ProActivated

Het eerste slimme huis

Het eerste slimme huis is actief. Na een periode van ontwikkelen en innoveren wordt de theorie in praktijk gebracht. We hebben het huis ingericht met de producten van ProActivated. Het eerste proactieve, slimme huis  ondersteunt haar bewoners.

Praktijkervaring

Voor ons is het belangrijk om de nodige praktijkervaring op te doen voordat onze producten op de markt komen. We willen zeker weten dat we de verwachtingen waar maken. Daarnaast willen we onze slimme algoritmes verder verfijnen. De eerste gegevens worden nu verwerkt en het systeem leert, op basis van de bewoners, wat normaal gedrag is en wanneer er mogelijk iets aan de hand kan zijn.

Onzichtbaar

Het doel van ProActivated is om zo weinig mogelijk invloed te hebben op het dagelijks leven van de bewoners. De sensoren worden dan ook zoveel mogelijk geplaatst op plekken die niet direct in het oog springen. Pas als het nodig is moeten de bewoners en familie of buren er iets van gaan merken. Ook in dit huis zijn de sensoren zo geplaatst dat je ze pas ziet als je weet waar je moet kijken.

 

 

matthijs

Author

view all posts